Info

Wa gé altijd al ha wille wete

Algemeen

Op 10 februari is het tijd voor alweer de 35e editie van Klunen in Oss. Met de kroegentocht door het centrum zal ook dit jaar weer traditiegetrouw de carnaval worden afgetrapt in het Ossenkoppenrijk. 

Inschrijven

Om deel te nemen aan Klunen in Oss dien je een Klûnkaart te hebben. Om de grote drukte bij de startlocaties te voorkomen kunnen Klûnkaarten dit jaar voordelig in de voorverkoop worden gekocht. Naast toegang tot alle deelnemende locaties ontvang je met de Klûnkaart ook een lekker bakje snert.

Minimum Leeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan Klunen in Oss is 18 jaar. Hierop zal streng worden toegezien bij het afhalen van de startbewijzen en bij het betreden van de deelnemende horecazaken! Het is dan ook verplicht om een geldig legitimatiebewijs op zak te hebben. Hierop zal zowel bij het verstrekken van de startbewijzen als bij de toegang tot de deelnemende horecazaken worden gecontroleerd.

Openingstijden

Klunen in Oss zal om 14:00 worden afgetrapt met de Klûncup. Aansluitend zullen alle reguliere deelnemers kunnen starten aan hun Klûntocht. Vervolgens hebben jullie tot 22:00 de tijd om de felbegeerde Klunen in Oss trofee te bemachtigen door een volle stempelkaart te behalen.

Startlocaties

Vanaf aankomende editie is het mogelijk om te kiezen vanaf welke locatie je wil starten. Zoals voorgaande jaren zal de Heuvel een startlocatie zijn, maar daarnaast kan je ook bij de grote kerk starten aan de 35e editie van Klunen in Oss. Bij beide locaties kan je jouw startbewijs afhalen, munten kopen, naar het toilet gaan, of even opwarmen bij het kampvuur met een bakje snert!

Munten

Tijdens Klunen in Oss kan er uitsluitend met Klûnmunten worden betaald. Deze munten zijn enkel geldig op 10 februari 2019. Munten kunnen weer worden ingewisseld voor contant geld tot 22:00. Daarna is het niet meer mogelijk om overgebleven munten in te wisselen.

Contact

Partycrew
info@partycrew.nl
Angelenweg 165b
5349 TG Oss

Vragen over je ticket? partycrew@eventbrite.nl